Negenmaandenbeurs 2021

Zoals jullie misschien inmiddels al weten is de negenmaandenbeurs voor 2021 verplaats naar juni.

De beurs zal van woensdag 23 juni t/m zaterdag 26 juni zijn in de RAI. De is verdeeld over 4 dagen en de openingstijden zijn aangepast van 09.00 – 21.00 uur, om zoveel mogelijk de bezoekers te spreiden. Er komen drie blokken van 4 uur om de beurs te bezoeken. Van 09.00 – 13.00 uur, van 13.00 – 17.00 uur en van 17.00 – 21.00 uur, per blok mogen er 3000 bezoekers aanwezig zijn ivm de m2 oppervlak van de hal. Er zullen extra brede gangpaden zijn, veel punten om je handen te desinfecteren.

Wij hebben ons aangemeld voor deze beurs en we zijn al stiekem wat voorbereidingen aan het treffen, een platte grond maken, hoe gaan we de kasten indelen, hoe kunnen we ons publiek zo veilig mogelijk met afstand door de stand leiden, zodat het voor iedereen een geslaagde beurs zal worden. Wat gaan we bestellen en wat moet er nog gemaakt worden, qua handmade babykleding.

WIJ GAAN NAAR DE NEGENEMAANDEN BEURS.