Maart 2021, de lente is weer begonnen.

Inmiddels is het weer 21 maart geweest en dat betekend dat de lente weer is begonnen. Volgende week wordt de klok weer 1 uur vooruit gezet en daar heb ik heel veel zin in. De dagen zijn dan weer wat langer en dat betekend dat we weer heerlijk de tuin in kunnen, de ramen en deuren weer open, en heerlijk de frisse voorjaar lucht inademen. Mede door de Corona hebben we daar heel veel zin in, want ook wij bij BasisBabyBox zijn er ook wel weer een beetje klaar mee.

Zo moeten we ook volgende week gaan beslissen, dan loopt nl mijn optie af, of we in juni willen deelnemen aan de NEGENMAANDENBEURS die voor nu gepland staat van 23 juni t/m 26 juni. Hoe zal het er dan uitzien qua Corona, bijna iedereen zal dan zijn eerste vaccinatie gehad hebben, maar de zwangeren zijn niet gevaccineerd! Ga en wil je dan naar zo’n beurs, ga je dit opzoeken, zo lastig dit. Hoe gaan we het doen met de inkoop, want ook eind mei kunnen we toch te horen krijgen dat ze de beurs niet doorlaten gaan. Ook maak ik veel babykleding zelf, wacht ik tot het laatst moment en moet ik als een malle alles gaan maken, als de beurs toch door gaat of ga ik nu al beginnen om wat voorraad te maken? Wist ik het maar.

De organisatie van de NEGENMAANDENBEURS houdt 1 april en 17 mei nog een peilingsmoment, ze gaan kijken hoeveel standhouders willen komen en hoeveel bezoekers er willen komen met de maatregelen die er dan op dat moment er zijn. En naar aanleiding hiervan gaan ze een beslissing nemen.

WISTEN WIJ HET MAAR …