Januari 2021

De eerste maand van het jaar 2021 is al weer voorbij, altijd een sobere maand. Met korte dage, grauw weer, weinig feestjes, zo na de december maand. En daarbij komt ook nog eens het Corona virus kijken met in de loop van de maand de avond klok.
Maar … ondanks deze minder leuke dingen heeft BasisBabyBox wel wat leuks te melden, nl:

  • Wij zijn miv van 20 januari in zee gegaan met een marketing bedrijf, om BasisBabyBox wat hoger in google te krijgen, zodat iedereen ons snel kan vinden.
  • Linda en ik hebben besloten om de Belly & Baby Beurs nu te gaan organiseren op vrijdag 17 september en zaterdag 18 september, in 2020 hebben we helaas de beurs tot 2 keer toe moeten verplaatsen ivm corona. Hopelijk zijn wij dan met z’n alle het coronavirus de baas en velen van ons gevaccineerd.
  • We veel bestellen hebben mogen maken, inpakken en versturen.

Wij gaan weer verder met de maand Februari en gaan weer voor een succesvolle maand.

Latest posts by Elly (see all)