Zero2Three, geen verzendkosten op de nieuwe collectie, in de maand september.

De laatste dagen loop ik met wat buikpijn rond, eigenlijk zou ik blij moeten zijn en mij moeten verheugen op de pakketten die komen gaan, maar Corona gooit roet in het eten.

Vandaag heb ik de nieuwe collectie van Zero2Three ontvangen!!!
De dozen staan in de gang te wachten om open gemaakt te worden, helaas moet ik even moed verzamelen, want ik kan nog steeds niet naar de beurzen, ik mis dit zo, ik mis de gezelligheid, alle zwangere dames en hun mooie groeiende buiken met hun klein wondertje erin. Juist aan hen zou ik zo graag de nieuwe collectie willen presenteren, maar dat kan niet live, alleen online.

Daarom, om iedereen wat op te vrolijken, zijn de verzendkosten in de maand september voor ons.
Helaas is dit nu even niet in te stellen op mijn website, maar zodra de bestelling is geplaatst zal ik zsm de verzendkosten retourneren naar jullie rekening.

Veel shop plezier op een veilige afstand en op het moment wat jullie het beste uitkomt.

 

Latest posts by Elly (see all)