Nu ook overslagshirts en broekjes in maat 50-56.

Sinds september 2018 heb ik mijn naaimachine en lockmachine weer onder het stof vandaan gehaald.
Ik vond toendertijd dat de premature kindje weinig keuze hadden qua passende kleding, of het waren de kleuren, roze, blauw, wit of je betaalde de hoofdprijs voor deze kleding. In het verleden heb ik naailes gehad en daarna ben ik naaivaardigheid, coupeuse en costumière opleidingen voltooid. Het laatste jaar was ik zelf zwanger van mijn eerste kindje. Daarna hebben ik ruim 10 jaar veel kleding voor mijn inmiddels 2 kinderen genaaid. Door een verbouwing moest ik mijn ruimte inleveren om meubels enz op te slaan. Na de verbouwing had ik totaal geen zin meer om achter de naaimachine te kruipen en inmiddels hadden de kinderen ook de leeftijd dat ze het niet meer zo tof vonden om in zelf gemaakte kleding te lopen, dus dat kwam voor beide partijen goed uit.

Tot de zomer van 2018 …. het begon weer te kriebelen en ben ik begonnen met broekjes, overslagshirtjes, mutsjes en boxpakjes te gaan naaien voor de premature baby. Hiermee heb ik vele kindjes en moeder blij kunnen maken, zelfs kindjes die ziek waren en geen standaard kleding aan konden omdat dit niet goed ging met de slangetjes en draadjes waaraan ze vast zaten, de moeders waren hier super blij mee. Deze premature kleding ging ook mee naar beurzen en daar moest ik vele zwangere teleurstellen dat ik alleen maat 44 had, ze vonden nl de printjes zo mooi en leuk. Daarom heb ik in oktober 2019 besloten om ook boxpakjes in maat 50-56 te gaan maken. Dit was op de afgelopen Negenmaanden beurs in februari 2020 een groot succes. Door de corona zijn er nu geen beurzen en heb ik wat meer tijd en ben nu Augustus 2020 ook overslagshirtjes en broekjes in de maat 50-56 gaan maken.

In mijn web shop ga ik zo een aantal shirtjes en broekjes plaatsen. Ook is het mogelijk om in mijn webshop een stofje te kiezen waarvan ik dan een overslagshirt en/of een broekje kan maken.

Latest posts by Elly (see all)