Zwanger van een tweeling.

Zwanger zijn van een tweeling valt niet altijd mee.
Soms zijn de zorgen dubbel die hebt over de baby’s, je mag niet voor controle bij een verloskundige, je moet vaker voor controle naar het ziekenhuis, de zorgen om beide kindjes zijn vaker wat groter, groeien ze goed, groeien ze gelijk op en doen ze het verder goed. Naast deze extra zorg, is het voor een moeder zwaarder en belastend als bij 1 baby. En dan moet je ook bijna alles dubbel aanschaven. Een drukke en vaak spannende tijd.

Afgelopen donderdag belde een lieve tante naar mij, voor een verzoek. Kan jij 2 boxpakjes voor mij maken die leuk bij elkaar passen maar niet helemaal identiek hoeven te zijn. Zij wilt deze graag cadeau doen aan een nichtje die het op dit moment best zwaar heeft en zij wil haar even blij wilt maken in deze zware tijd voor haar.

Uiteindelijk zijn het 4 boxpakjes geworden met een bijpassende muts en gaan ze bijna op de post!

Lieve tante bedankt voor jou opdracht en ik heb deze pakjes met plezier en liefde gemaakt.