Stoffen, om een bestelling te plaatsen.

Helaas staan wij momenteel niet op beurzen en markten ivm de corona maatregelen. Dit snappen wij heel goed maar wij vinden het ook heel jammer want jullie kunnen niet onze producten laten zien en voelen.
Zoals jullie weten maken wij ook babykleding en verkopen deze in onze webshop, mn babykleding maat 44 en boxpakjes in maat 50-56.

Nu hebben wij besloten om al onze stoffen die we op voorraad hebben te presenteren in onze webshop, zodat de consument kan kiezen welke stof zij eventueel willen en wat ze er graag van gemaakt willen hebben. Tot nu toe hadden we een boxpakje, broek, overslagshirt of een mutsje in maat 44 en een boxpakje in maat 50-56 of muts in maat 50-56. Maar ivm deze bizarre tijden willen we dit wel uitbreiden tot maat 68.

Heb je wensen en/of vragen mail ons en wij kijken wat er mogelijk is.

info@basisbabybox.nl

Latest posts by Elly (see all)