Hydrofiel doeken.

We hebben ons assortiment hydrofiel doeken uitgebreid met prachtige kleuren en prints, een mooie roze kleur met schattige roosjes, en een roze met overall zebra’s. En een mooie grijze kleur met overall boeren zwaluwen.
De doeken zijn 65×65 cm en voor verschillende doeleinden te gebruiken, te denken valt aan tijdens het badderen om je kindje af te drogen, op het aankleedkussen om de hoes enige bescherming te bieden. Voor onder het hoofdje als jullie kindje slaapt in de wieg, het ledikant, in de box of in de kinderwagen. Tijdens het voeden, om het eventuele melk wat gemorst wordt op te vangen en ook heerlijk om je kindje in te wikkelen.
Het zijn van minimaal 2 lagen hydrofiel, dus extra zacht en dik.

Was de doeken van tevoren op max 40°C en zet ze een nachtje van tevoren in koud azijn water voor het behoud van de kleuren en om krimp te voorkomen. Daarna kunnen de doeken op een hetere temperatuur gewassen worden met gelijke kleuren.

De doeken zijn sinds kort ook gepersonaliseerd met de tekst: BasisBabyBox.