Hydrofieldoeken.

We hebben sinds vandaag ook handmade hydrofieldoeken te koop in onze webshop!
De doeken zijn 65 x 65 cm en voor heel veel verzorgingsmomenten op een dag te gebruiken, voor het afdrogen van jullie kindje, voor extra bescherming op het aankleedkussen, voor tijdens het voeden, voor in de box, in de kinderwagen, voor in de wieg of het ledikant. Deze doeken zijn onmisbaar in de basisuitzet van jullie kindje.

De doeken bestaan uit twee lagen, dit is extra dik ten opzichte van de doeken die je ‘gewoon’ koopt deze bestaan nl uit 1 laag.
Door de dubbele laag zijn ze extra zacht en nemen extra vocht op.

De doeken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en dessin. Wil je meerdere doeken in een dezelfde kleur, stuur mij gerust een mail: info@basisbabybox.nl en dan kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.