Boxpakjes maat 44 en maat 50-56.

Van mij mogen er wel wat meer uren in een dag zitten, ik heb zoveel te doen en zoveel plannen, dat ik gewoon tijd te kort kom.
Eindelijk heb ik even tijd gemaakt om de boxpakjes die ik in maat 44 en in maat 50-56 maak, te fotograferen en online te zetten. En moet ik nog even bekennen dat ik niet alles gefotografeerd heb, ik hoop snel alles vast te leggen en online te zetten.

Het begon in september 2018, toen ben ik premature babykleding gaan naaien, omdat ik bij de groothandel alleen premature kleding kan inkopen in de kleuren, wit, roze en blauw. Ik vind dat juist deze kindjes meer verdienen dan die standaard kleurtjes, dus ben ik begonnen met naaien. Deze kleding neem ik mee naar allerlei beurzen, de wat kleinere beurzen maar ook naar de ‘Negenmaandenbeurs’ en het ‘in de wolken festival’. Op die beurzen moest ik dan weer vele cliënten teleurstellen dat deze leuke boxpakjes alleen in maat 44 te verkrijgen waren. Daarom heb ik besloten om deze pakjes ook in maat 50-56 te maken. Dit vraagt best wel veel tijd en energie van mij, wat ik ook helemaal niet erg vind, maar daardoor loop ik met sommige dingen wat achter.

Vandaag geeft het mij een blij gevoel dat ik weer wat online heb kunnen zetten.