Wiegpakketten.

Laatste hebben we ook weer een aantal wiegpakketten klaar gemaakt.

Deze wiegpakketten zijn te gebruiken om het wiegje van je kindje op te maken, maar deze pakketten zijn ook te gebruiken voor de kinderwagen. Het laken is 75 x 100 cm, het hoeslakentje is 40-50 x 80-90 cm, het is gemaakt van jerseykatoen zodat deze om verschillende maten en vormen matrasjes passen en een molton van 40-50 x 80-90 cm. Alle 3 de producten zijn van 100% katoen, de eerste keer op max 40°C wassen ivm 8% krimp en wassen met gelijke kleuren. Daarna is het eventueel mogelijk om het beddengoed op 60°C te wassen.

Naast het wiegpakket heb je nog dekentjes nodig voor het wiegje of kinderwagen, deze zijn ook in onze webshop te verkrijgen in verschillende kleuren en van 100% katoen.

Latest posts by Elly (see all)