Nagenieten!!!

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ik op de negenmaandenbeurs heb gestaan in de RAI.

Wat een happening zeg, ik heb dagen in een soort van bubbel geleefd. We hebben veel mensen gesproken, heel veel zwangeren buiken gezien en kleine kindjes in de kinderwagen, draagzak of buggy. Aanstaande vaders, oma’s, opa’s, tantes en iedereen die ik verder vergeet. Wat was het gezellig, van het begin tot het eind. Veel aanstaande moeders kunnen helpen en daarbij was het superhandig dat ik zelf in de kraamzorg werk en daardoor een eerlijk advies kon geven. Dagelijks hadden mijn dochter Maaike en ik hulp van lieve meiden, zij hebben zeker een positieve bijdrage geleverd. Bedankt Suzanne, Bep, Sjoukje, Neeltje, Dyonne en Ilse voor jullie geweldige hulp, ook jullie hadden plezier deze dagen en het was zo weer tijd om naar huis te gaan.

En dan … is het voorbij, alles weer afbreken, opruimen, sorteren, natellen, opnieuw bestellen, website bij werken enz enz.

Conclusie: het was geslaagd en volgend jaar weer. Dan is de negenmaandenbeurs van 26 februari tot en met 1 maart, geen 4 dagen maar gewoon vijf dagen want het is volgende jaar schrikkeljaar!

Latest posts by Elly (see all)