Premature babykleding, ook geschikt voor Rebornpoppen.

Eind van het jaar 2018, kreeg ik een opdracht om een boxpakje te maken in maat 44. Wat later kwam ik er achter dat het niet voor een premature baby, maar dat de opdracht voor een rebornpop was. Deze poppen dragen nl maat 44 en ook voor deze poppen is het leuk om verschillende kleuren en prints, pakjes te hebben dan de standaard blauw, roze en witte pakje die in maat 44 te verkrijgen zijn.

Yvonne van www.belle-en-bengel.nl is haar hele leven gefascineerd door mooie poppen. Ze kwam tot de ontdekking om zelf te gaan rebornen, ze heeft als basis meerder intensieve workshops gevolgd bij gerenommeerde poppenmakers. Zij heeft door ervaring haar eigen stijl van rebornen ontwikkeld en daarmee een geweldige hobby gevonden.
Met heel veel geduld en plezier tovert zij nu met hoge kwaliteit materialen, de door kunstenaars ontworpen kits, om, tot lief uitziende, haast levensechte kindjes in zachte transparante huidskleuren.

Neem gerust eens een kijkje op haar site: www.belle-en-bengel.nl

Op de foto draagt de reborn het gemaakte boxpakje.