Dé 9 maandenbeurs in de RAI.

Een tijdje geleden hebben we de beslissing genomen om op de 9 maandenbeurs in de RAI te gaan staan.

We hebben inmiddels een mooie en fijne plek gereserveerd in hal 11, het wordt een mooie hoekstand met een oppervlakte van 15m2.
Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan een geslaagde week, de stand wordt ontworpen, aanbiedingen worden bedacht, bestellingen worden geplaatst, bedrijfskleding uitgekozen enz enz Dit is werkelijk waar heel erg leuk om te doen, samen met mijn man en dochter bespreken en bedenken we alles. Afgelopen week nog een hele interessante info middag in de RAI gehad, over alle in en out van de 9 maandenbeurs. Wanneer opbouwen, wanneer inrichten, polsbandjes, parkeren, elektra in de stand,  bewaking, kras apps enz enz.

Houd de komende tijd mijn site in de gaten met alle aanbiedingen die komen gaan.
De beurs is van woensdag 20 februari t/m zondag 24 februari 2019.

Latest posts by Elly (see all)