Premature boxpakjes, mutjes en haarbandjes on-line.

De eerste premature pakjes staan on-line, in verschillende printjes en kleuren zijn de eerste boxpakjes gemaakt in maat 44, met eventueel een bijpassende muts of haarband. Alle pakjes zijn met veel liefde voor de kleine baby’s hand gemaakt door mijzelf. Mijn wens is om regelmatig kleding voor de premature baby in nieuwe kleuren en prints te maken, ik vind het niet leuk om van één stof veel pakjes te maken, dus het aantal is beperkt, maar ik zal zorgen voor voldoende keuze. Heb je wensen qua kleur en print, of verwacht je een meerling en wil je dezelfde pakjes, of juiste verschillende kleurtjes maar wel een dezelfde print, mail mij gerust en ik ga kijken wat mogelijk is. info@basisbabybox.nl

Binnenkort komen de shirtjes en broekjes ook on-line.

Latest posts by Elly (see all)