Dé premature baby.

Al enige tijd heeft BasisBabyBox producten voor de premature baby. Maar inmiddels zijn wij er achter gekomen dat het heel moeilijk is om kleding in maat 44 te verkrijgen en als je wat kunt inkopen, dan is het heel standaard qua kleur en print. Veel kleiner hoeft de kleding niet, want dan liggen ze vaak nog in de couveuse en hebben bijna niets aan. Wij dachten hier moeten we wat mee! Ooit in een ver verleden heb ik mijn diploma gehaald voor coupeuse, ik heb heel veel voor mijn kinderen genaaid, maar daar moet je nu niet meer mee aankomen nu ze begin 20 zijn. Ik ben op zoek gegaan naar patroontjes, ook moeilijk te vinden, maar als je goed zoekt dan kom je wat tegen, ik heb wat proefmodeltjes gemaakt, hier en daar wat aanpassingen gedaan en zo een mooi overslag shirt, een broek, boxpak, muts en haarband ontworpen in de maat 44. En ik vind het weer leuk ook om achter de naaimachine te zitten!

Wij zijn nu druk met kleding maken, flyers ontwerpen, foto’s maken, presentatie naar de zwangeren toe bedenken enz enz. Houd mijn site in de gaten over de vorderingen hierover, ook via Facebook en Instagram kijk je achter de schermen mee. Hierbij al een foto met de verschillende kleurtjes en printjes die we gebruiken voor de kleding.