Voorthuizen zomermarkten

In de vakantie periode zijn er zomermarkten elke dinsdag van 13.00 tot 21.00 uur in Voorthuizen.

Tot nu toen is BasisBabyBox 3 weken op een rij aanwezig geweest op de zomermarkt, tot nu toe zijn de markten redelijk verlopen ondanks het weer, de ene keer was de vakantie periode net begonnen en waren er nog niet veel vakantie gangers in Voorthuizen, deĀ andere keer was het na een paar mindere dagen weer te warm en gingen er veel mensen naar het water. En vandaag waren er veel buien die de mensen wat binnen hielden. Chapeau voor de bezoekers die met paraplu de regen trotseerde, met af en toe nog droge momenten tussendoor.

Volgende week dinsdag 1 augustus ben ik helaas niet aanwezig, ook de baby’s en de kersverse ouders hebben mijn hulp en aandacht nodig, maar dinsdag 8 augustus ben ik er weer. Met leuke acties en kortingen op de laatste zomerkleding.

Tot 8 augustus in Voorthuizen op de zomermarkt van 13.00 – 21.00 uur.