Zaterdag 1 juli in Putten.

Wat jammer, zaterdag 1 juli is letterlijk en figuurlijk in het water gevallen.

Wat was de locatie mooi, een prachtige groene omgeving, wat zag alles er mooi uit, een grote tent waar picknick tafels stonden. Koffie, thee en limonade was er te koop voor een prikkie, heerlijk broodjes. Vooraf denk je 1 juli, dan is het zomer en schijnt het zonnetje, zijn de bomen mooi groen, heeft iedereen er zin in om erop uit te gaan en gezellig in een mooie omgeving een markt af te struinen. Maar … helaas, iets wat je niet kunt voorspellen en bestellen is het weer! Buienradar voorspelde droog weer vanaf 11.00 uur, dus iedereen begint enthousiast alles op te bouwen en uit te pakken. Maar dit keer klopte de voorspellingen van geen kante, de ene bui was nog niet weg of de andere bui kondigde zich alweer aan en als het tussendoor even droog was druppelde de bomen nog flink na. Maar wij hielden de moed erin en danken de bezoekers die wel de moed hadden om te komen. Volgende keer maar weer afwachten wat het weer zal zijn tijdens een buiten activiteit.

Latest posts by Elly (see all)