Kleine Bikkel

Achter de schermen van BasisBabyBox zijn we druk met de voorbereidingen van een uitbreiding van onze web shop. We willen graag de kleine prematuren baby’s ook van producten voorzien. Een naam hebben we al: ‘Kleine Bikkel’ verder zijn we ons aan het oriënteren voor kleine speentjes, couveuse dekentjes, premature kleding en rompertjes, dagboekje voor de ziekenhuis periode enz enz. En wij willen een ‘was-service’ aanbieden, alle kleding wordt zonder wasverzachter gewassen en opgestuurd, tegen een kleine vergoeding. Zodat de kleine Bikkel het gelijk aan kan, met natuurlijk de mogelijkheid om het naar het ziekenhuis op te sturen waar jullie mogelijk verblijven.

Hebben jullie nog ideeën en/of suggesties om aan deze categorie toe te voegen mail mij dan, info@basisbabybox.nl

Wij houden jullie op de hoogte!

Latest posts by Elly (see all)