De Zwanger en Baby beurs te Almelo

Afgelopen vrijdag was ik op de beurs in Almelo, het was een redelijk bezochte beurs, hierdoor veel zwangere gezien, gesproken en hen kunnen vertellen over de BasisBabyBox.

Vele bezoekers die mijn stand bezochten hebben mee gedaan aan het aantal sokjes raden in een groot ‘cognac’glas. Er zaten wel verschillen tussen het aantallen die opgeschreven waren, het varieerde tussen de 42 en 122 sokjes. Het juiste aantal was 79 sokjes. Drie bezoekers hebben het juiste aantal geraden, GEFELICITEERD, tussen hen ga ik het kledingsetje verloten. Dus ‘winnaars’ houd de komende dagen je brievenbus in de gaten om te zien wie er uiteindelijk de gelukkige is.

Iedereen bedankt voor het bezoeken van mijn stand.
Heb je nog vragen over mijn producten op de website, mail mij gerust, info@basisbabybox.nl en dan kijken we wat eventueel de mogelijkheden zijn.

BasisBabyBox, Elly

Latest posts by Elly (see all)