Babybeurs Zutphen, zondag 5 juni 2016

Afgelopen zondag was er een Babybeurs in Zutphen, georganiseerd door: Verloskundig Centrum Zutphen.

Het was een prachtige dag met zomerse temperaturen buiten, ondanks het mooie weer hebben vele zwangere en jonge ouders deze beurs bezocht. Er waren heel veel stands, kraamzorgorganisaties, bevallingsbaden, babykleding, kinderdagverblijven, wieg huren, moeders voor moeders enz  enz. En ….. BasisBabyBox was daar ook aanwezig, vele zwangere hebben we gesproken en de voordelen van de basispakketten uitgelegd. Alle aanwezigen hebben een gokje kunnen wagen door het juiste aantal mutsjes te raden in een ‘cognac’glas, we hebben 1 winnaar! GEFELICITEERD. Het juiste aantal was 37 mutsjes, vele zaten ook erg dichtbij.

De winnaar kan deze week het gewonnen kledingsetje in de brievenbus verwachten. Hopelijk zal jullie kindje het binnenkort met veel plezier zal dragen.

 

Latest posts by Elly (see all)