Geweldig weekend!

Een geweldig weekend hebben wij gehad, buiten was het gezellig mooi weer en binnen was het een drukte van belang.

Zaterdag 9 april op de informatiemarkt in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem en zondag 10 april op de baby-kinderbeurs in Wijchen, hebben vele zwangere onze stand bezocht.
Tijdens beide dagen kregen de ouders de mogelijkheid om het juiste aantal mutsjes in een groot “cognac”glas te raden, op beide dagen is het juiste aantal geraden en dat was voor zowel in Arnhem als Wijchen 38 mutsjes. GEFELICITEERD! Er waren meerdere deelnemers die het goed hadden en onder de deelnemers van Arnhem en onder de deelnemers van Wijchen gaan wij een SwaddleMe verloten, dus voor degene die het juiste aantal hebben geraden wordt het de komende dagen spannend of zij hebben gewonnen, houd je brievenbus in de gaten.

Latest posts by Elly (see all)